請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

李天命網上思考

搜索
查看: 7362|回復: 7362

十下十下擂台大計

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計
.

各路英雄, 慈祥武者, 火堯隱士, 天靈飛使, 深淵藏龍, 雲遊食客, 昨日為自己定下了十下十下擂台大計. 由今天起, 為大家送上最沉悶網線一條, 願者上釣.  

擂台大計如下: 每日做3 set PUSH-UP, SIT-UP, AIR SQUAT. 10下一Set. 一個月加一Set. 一年後, 去到15 Set.

昨晚, 我十下十下左3個round.

.
回復

十下十下擂台大計

會唔會加十下啞鈴訓練埋隻手?
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

P-S-A是擂台上的指定動作. 做完指定動作, 可以在擂台上自由表演, 不限招式, 加十下插眼都得…^^
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

剛剛上完課返來,個腦上堂果時都唔知做o左幾多百個十下十下,
跟住座返屋企架「過山車巴士」又唔知做o左幾多百個十下十下,
家o下一座落,頭暈暈差 D 連企起身都企唔穩。差唔多見倒冥王。

都係等等第日清醒翻,先練做超級撤亞人。 :P
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

全力支持!!

琛兄別來無恙?
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

路過的題外話
各位大夫:

政府現在準備免費替嬰兒注射肺炎球菌疫苗, 小兒未滿周歲, 上網看說要打四針....

想請問, 不知小弟應否帶小兒去注射這疫苗呢??
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

P-S-A是擂台上的指定動作//

K-1? I-1?

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006082202374
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

向各路英雄報告, 小弟第二日既情形, 做了3 組.

K-1, I-1都一樣, P-S-A is the basic training for ALL. It's the A-1 training. Semmy, 你打唔打? 你嫌簡單, 可以由3 組以上打起gar…^^  

喂, 良醫, 你有無跑gar. 拿, 唔使你跑, 淨係日日做 P-S-A, 你做定唔做先? 你唔好又同我講, 話讀書個時做過呀…XDDD.

燒, 想見冥王, 邊有咁易呀! 總之, 你想做, 就隨時加入lar.

JoeJoneS, 你都要顧住自己健康呀!

星期六, 日, 好少上網. 星期一再向各路英雄報告.

.
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

第3日 (星期五): 3組
第4日 (星期六): 3組
第5日 (星期日): 3組
.
回復