請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

李天命網上思考

搜索
樓主:

十下十下擂台大計

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

第8日: 3組

燒, 支持你, 要努力完成重力訓練啊! (十八下? 十下十下分開做wor)

良醫, 到我咁既年紀, 退步得仲快呀, 近幾年, 真係keep 住唔退步都偷笑. 有你做伴真好, 順利完成訓練的話, 一年後, 同你去我間館比試比試…XDDD

今早蘋果日報, 關於弱聽女生既新聞, 有以下一段, 我好鍾意: “當年的主診醫生, 是意喬人生路上其中一個啟蒙導師, 「佢從來唔會強調我左耳聽唔到, 只叫我要用身體去適應環境, 因為客觀環境唔會遷就我的身體…」”

意喬遇上的, 也是位良醫.  

睇完這段新聞, 還想起了【潮池】中, 我好喜歡的一段:

“伊甸園太完美, 飯來張口慵懶鬆懈, 令人魯鈍弱能; 鬥獸場太殘酷, 每時每刻如驚弓之鳥, 叫人身心疲累. 在世外淨土與殘酷世界之間, 要麼在弱肉強食中決戰, 要麼在安逸無憂中沉淪, 可有選擇餘地? ”

我 ♥ 香港足球, 你好. 歡迎加入…^^

.
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

唔使出街,岩我,不過sit-up要搵野kick住雙腳先起到身……
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

// 搵野kick住雙腳
我用 sofa :)

但係我重食緊感冒藥,諗緊今晚做唔做好。
琴晚做完十下十下之後一小時,個心都重好急速咁跳緊,重不停咁流汗。
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

唔使出街,岩我,不過sit-up要搵野kick住雙腳先起到身…… //

咁有兩個可能
一係你腰長腳短
二係你上身某部份過大
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

第2日 (仍是星期四): 3組

*(花o左好長時間,所有 S 都係十倍重力,重要用手按著 pat pat 才能勉強完成)
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

第9日: 0 組 (今朝1組自慰)

昨晚三更半夜返家, 立刻上牀, 倒頭便睡. 今早起牀, 急做1組, 聊以自慰.

Oriole 加油…^^.

短餅, 咁你做唔做先 ? 咁寸 ar lar, 罰你要Kick住何b仔來做 XDDD

燒, 拿拿拿...你睇住呀, 我地呢到玩長途賽 gar.

.
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

放心,我咁難先從地獄上返黎,唔會咁快又想落過去玩o既。:D
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

死喇,頭先被人話我行路駝背添,你地有無出現呢個情形?
會唔會係因為胸肌或腹肌拉得太緊導致呢?
回復

.

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

你挺直d個背行路咪得囉, 洗乜諗咁多疑神疑鬼!
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

變形俠醫咩,做幾下就駝背。
回復

快速回復 返回頂部 返回列表
@2018 李天命網上思考 - 教育傳媒集團 GoodSchool為思園提供技術支援服務