請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

李天命網上思考

搜索
樓主:

十下十下擂台大計

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

近日多有睡眠不足,病後多服西藥,終於昨晚腸胃不適,
徹夜未能眠,今天不敢再吃半粒米下肚。祈待明天能再續。 //

燒兄除適量服藥外有無適量自慰或造愛?
回復

.

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

//美華裔大學生沉迷周秀娜寫真集通宵瘋狂自瀆後昏迷

http://www.facebook.com/group.php?gid=107007729451//

係反O靚模人士改寫既假新聞, 意在攻擊O靚模文化, 完文其實係話條O靚仔打機十小時打到昏迷抽筋, 個學生哥光宗耀祖, 比人寫到咁都算唔好彩.
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

oic.

god bless all!

^^
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

段新聞有九萬幾個版本...
http://evchk.wikia.com/wiki/\%E5\%85\%92\%E7\%AB\%A5\%E8\%87\%AA\%E7\%80\%86\%E9\%81\%8E\%E5\%BA\%A6\%E9\%80\%81\%E9\%99\%A2\%E6\%BD\%AE\%E6\%96\%87
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

又一段老屈新聞.
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

第13日: 3 組

周秀娜好正, 唔止有身材, 講野有紋有路, 成熟有腦. 周秀娜, 一於叫班鹹濕仔, 繼續比錢你使 XDDDD  

//喂
邊個話你知
自慰係人類進化既奇跡呀//

我…^^

喜歡鹹濕黑毛大金剛. 喜歡他鹹濕, 喜歡他黑毛, 喜歡他大. 喜歡, 就叫他金剛. 不喜歡, 就叫他猩猩 XDD  

//但過度自慰或作愛或食則會致命或釀成悲劇//

但過度十下十下, 則會致命或釀成悲劇, 咁點算? ^+++^   

燒,

//始終都只是自己,萬變不離其中。//

火燒出來, 方有這等功力, 果然是從地獄回來…^^

肚痛, 我食李萬山釣魚牌整腸丸.

有次係西貢鹹田露營肚痛, 成晚肚瀉, 士多老板好有信心咁同我講, 佢地一家大細住係到, 好難睇醫生, 疴嘔肚痛, 頭暈身慶, 都要自己搞掂, 肚痛, 就食呢隻藥. 自此之後, 我肚痛都係食呢隻藥, 效果好好.

老板成家人, 老婆, 仔女, 心抱, 都住係士多到. 佢個孫女得兩三歲, 好可愛, 成日係士多跟出跟入幫手. 佢地既生活, 真係叫我地城市人O晒嘴. 上年佢心抱大住肚, 有次入到去, 聽見佢話要同老公出西貢行街, 佢地話去行街, 係兩公婆, 老婆大住肚, 老公推住BB車同個女, 由鹹田行山行一個鐘(係大斜路呀)去赤徑, 再坐船去黃石, 轉巴士出西貢市. 我係山到見到佢地一家三口, 真係服晒.

佢地成家人, 有大有細, 住係一個舞雷咁遠既士多生活, 大肚又係咁, 生仔又係咁,我每次見佢地, 我都覺得, 城市人既身體, 真係縱壞左.

燒, 先休息夠, 然後一齊十下十下, 練番好個身體.

搵食艱難, 有時身不由己. 返工個陣, 對住老細, 我都好假 gar, (應該係好狗XDDD)無法 lar.

Oriole,

坐言起行, 一定有你份, 加油…^^
.
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

如果唔係日日響屋企漚臭寫文,都唔會「的」起心肝做。睇住讀阿拉伯文個同學去埃及讀阿拉伯文暑期課程,跟住約旦敍利亞黎巴嫩咁玩過去,真係覺得好悶。
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

一定要殺悶呀! 寧願十下十下過度而死, 千祈唔好悶死呀! 蝦, 我滿腦遐想, 真係好難覺得悶. 我一悶, 諗起周秀娜, 既刻又精神晒 XDDD
.
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

第4日 (星期三): 3組 可能沒有藥物影晌關系,完全沒有了十倍重力的感覺. :)挺輕鬆地完成了。
回復

1萬

68萬

68萬

版主

十下十下擂台大計

第14日: 3 組

今朝係到發癲, 成朝自言自語, 係到講 ""samurai = 殺悶啦"", 傻左, XDDD

燒,

好翻就好啦, 為你拍手加油!

.
回復

快速回復 返回頂部 返回列表
@2018 李天命網上思考 - 教育傳媒集團 GoodSchool為思園提供技術支援服務