請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

李天命網上思考

搜索
樓主: 李天命

思園既能讓人結識良朋益友,又能讓內置了「愚酸怨妒恨...

1萬

68萬

68萬

版主

思園既能讓人結識良朋益友,又能讓內置了「愚酸怨妒恨」的人發泄,是大功德。

愚酸怨妒恨<---自我自大自卑自戀自慰的結晶品?
思園既能讓人結識良朋益友
也可讓人樹敵立仇
是功德也是罪過
----------------------
<<劍琴>>、<<思方第二鋒>>、<<語理分析的思考方法>>(修訂版)、<<柔精從略>>乃至<<天嬰>>等未來巨著,
若讀者如莊偉忠等
也不見得功德何大之有

KAKAKA
回復

1萬

68萬

68萬

版主

思園既能讓人結識良朋益友,又能讓內置了「愚酸怨妒恨」的人發泄,是大功德。

//你重未發泄完咩? XDDDDDDDDDDDDDD//

吳剛好衰,太壞了!!!
回復

1萬

68萬

68萬

版主

大华大哥,嫂子真漂亮!
PS:
跪求你加我新QQ
回復

1萬

68萬

68萬

版主

//吳剛好衰,太壞了!!!//

對!這就是李生所說的「奸」。

XDDDDDDDD
回復

1萬

68萬

68萬

版主

盧子兄越来越犀利了。XDDDD
回復

1萬

68萬

68萬

版主

是吳剛「犀利」、「太壞」、「奸」才對!

XD
回復

Y

1萬

68萬

68萬

版主

你po我又po
被退休教授認為我係內置咗「愚酸怨妒恨」嘅人、又有乜所謂?反正佢已經冇乜credibility。

最緊要反而係要畀人知、方丈真係好小氣;一袋冬屍、咁易做咯喎!

嗱,總之,你po我又po、大家一齊po;等佢一齊刪嘅時候,即係佢認為你都洩夠喇!
回復

Y

1萬

68萬

68萬

版主

怎麼才叫讓人發洩?
原來係咁難明嘅!

一觸即發、一發即抹,未曾真箇嗰啲,唔係叫第二個名嘅咩?
回復

1萬

68萬

68萬

版主

都係美女博士個題目精簡D
思園功德無量, 既有空間練思方, 又有圍欄供療養

http://leetm.mingpao.com/cfm/Forum3.cfm?CategoryID=1&TopicID=1965&TopicOrder=Desc&TopicPage=1&OpinionOrder=Asc

圍欄/療養--圍的,是何物?養的,是何心? 

妙極!
回復

1萬

68萬

68萬

版主

大华兄
美女博士///
******您幽默可爱、心底善良******

PS:
我的QQ出现了一点小意外,正准备重新申请一个,等我申请搞定了,跪求你加我。  
http://leetm.mingpao.com/cfm/Forum3.cfm?CategoryID=5&TopicID=5280&TopicOrder=Desc&TopicPage=1
回復

快速回復 返回頂部 返回列表
@2018 李天命網上思考 - 教育傳媒集團 GoodSchool為思園提供技術支援服務