請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

李天命網上思考

搜索
樓主: oriole

情書經典

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

等緊睇情書習作 (2)
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

情書習作 (2)

Dearest____,

When I fell silent, it's not that I was unhappy but that I was overwhelmed with feelings. Even the most eloquent speaker would find it hard to express such feelings, so it's no wonder that I could not but let them get the better of me, and try to pen them down only afterwards. They were really a mixture of sadness and bliss in which the latter prevailed. I wanted to cry but I only closed my eyes and drew a deep breath.

Today I found a beautiful piece but I couldn't pl
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

/* 情書代寫,度身訂造 */

呀,0岩喇!呢兩日我自己買送煮飯,發覺同街市買菜果個大姑娘好似有D緣咁。

每次我一行埋佢個檔口,佢就知我要買菜勒!雖然次次都只係買少少唧,但係佢都話要親手同我楝D靚既,秤完仲偷偷地塞幾棵蔥畀我添。最明顯既就係禽日勒,佢找錢畀我果陣,仲掂到我隻手添呀!

我諗佢真係對我有D意思,不過話晒佢都係女仔人家,唔敢開口0者。所以我依家想話託你同我寫返幾隻字畀佢,希望佢死左條心,唔好話為左我誤左自己就好勒。
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

偉良兄
寫乜鬼ah, 你帶埋老婆一齊去買餸咪得lor. ;p
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

最明顯嘅就係你每次見到個大姑娘時亦都一定會情不自禁咁同佢講:
靚女,今日啲菜/魚/肉""典""賣?
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

//偷偷地塞幾棵蔥畀我//
佢……佢可憐你咋!XDDDDDDDDDDD
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

答小魚
因為我喜歡德奧深廣的浪漫加英式尖刻的幽默。^^
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

//偷偷地塞幾棵蔥畀我//
偉良,佢唔駛偷偷地,買菜搭蔥好平常0架咋。
唔好咁敏感啦!^^
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

阿偉良si...yan下話? 你真係食米唔知米貴, 唔知世界幾難撈. 你做下我地呀嗱! 俾少條蒽咋, d阿太鬧到要折左個街市咁滯呀! 莫講話俾少條葸啦, 而家個市咁爛, 用d用過o既膠袋裝菜俾d客, 佢地第二日即刻去幫襯對面檔口b女阿媽呀! 個市衰得咁交關, 政府仲要搵劉德華拍埋晒d咩服務態度廣告, 累死街坊呀!

仲有呀, 唔好睇我地係街市妹, 我地收左檔一樣可以扮到鬼火咁靚去蘭桂芳蒲酒吧冧靜仔, 駛乜o係街市度冧你地呢d住家男人呀!
回復

1萬

68萬

68萬

版主

情書經典

係啦! 買瘦肉(5)煲湯搭豬骨都有o架!
回復

快速回復 返回頂部 返回列表
@2018 李天命網上思考 - 教育傳媒集團 GoodSchool為思園提供技術支援服務